Det er med en kæmpe glæde og stolthed, at vi kan fortælle om vores nominering til dette års SDG Tech Awards. Eventet er et initiativ iværksat af den internationale interesseorganisation Sustainary, med et mål om at sætte fokus på bæredygtige virksomheder, som gør en forskel. Dette års event vil være en del af det helt nye initiativ ”Green Impact Week”, hvor udvalgte miljø- og klimaaktivister i en uge vil sætte fokus på den grønne fremtid ved at styre og deltage i events, foredrag og workshops i hele Danmark.

Vi er ydermere nomineret i ”Peoples Choice Award”, en nominering som betyder, at du kan være med til at fremhæve Pharma Score blandt de over 300 andre nominerede virksomheder.
Det gør du ved at stemme på os via linket her: https://rocketjudge.com/register/pGsx6uqc eller ved at trykke på grafikken til højre. Dette vil sende dig videre til en ny side, hvor du kan aflægge din stemme på Pharma Score. Du finder os nemmest ved at søge på os i feltet i stedet for at rulle ned i menuen. Vi er dig meget taknemmelig for din stemme og den støtte og support, den er udtryk for.

Share This